Kritikák

Sajtó és közönség kritikák

"...Veréb Tamás, a Budapesti Operettszínház legfiatalabb művésze, színpadra született. 9 évesen állt először a világot jelentő deszkákon és most, 20 évesen már magáénak tudhatja a musical irodalom legnagyobb szerepeit. Nem volt még olyan fiatal Rómeó, mint ő, akiben jócskán ott bujkál Mozart ösztönös zsenialitása is. Elementáris erő és tehetség lakozik benne, ami képes a szívekben tüzet gyújtani és mindenkit elvarázsolni. Magától értetődően hiteles, őszinte. Olyan természetességgel énekel, mintha csak beszélne, hiszen ő maga a dal..."
Fidelio- Spilák Klára, 2014

"...A Rómeó és Júlia után azt mondtam, hogy "Ez a fiú méltó utódja Dolhai Attilának!". Ezt még mindig így gondolom, azonban a tegnapi Mozart előadás után már látom, Te nem a 2. Dolhai Attila vagy, hanem az 1. VERÉB TAMÁS!..."
Vargáné Máté Aranka, 2015

"...Szeretném megköszönni a tegnapi Rómeó és Júlia előadást, bearanyoztátok az esténket. Fantasztikus összhangban volt a Rómeó-Mercutio-Benvolio trió, és csodálatos párost alkottak Kittivel. Tamás pedig tökéletes alakítást nyújtott, minden szava, arckifejezése és mozulata hiteles volt..."
Németh Klára, 2014

"...Én tavaly novemberben láttam a Miss Saigon-t, de akkor is felejthetetlen élmény volt, örülök, hogy eljutottunk megnézni. Tomi, MÁZS, Dancs A., Vágó B. nekem nagyon-nagyon, leírhatatlanul tetszett, még utána is elég sokáig a hatása alatt voltam, és szerintem egy örök élmény marad..."

Tóth Anikó, 2014

"...Hatalmas élmény volt! Felülmúlta minden várakozásom! Köszönöm! Új csillag van születőben!..."
Séllei Edit, 2013